Om oss og innmelding

Vi har: eget speiderhus på Bygdøy, hyggelig speiderhytte på Sollihøgda, inne- og uteaktiviteter hele året, overnattingsturer, haiker og teltturer. Mange år har vi også en spennende vintertur til Finse der man får oppleve skikkelig barske forhold. (Utenfor vårt oppvarmede telt med vedovn, selvsagt.) Du får også sjansen til å møte andre speidere på sommerleire i Norge og i utlandet, samtidig som du kan jobbe med brunfargen! Husk å sjekke bildene for å se mer av det vi driver med.

Vi rekrutterer hele kull med speidere fra Bygdøy og Frogner hvert år, fra det året de fyller ti eller har begynt i fjerde klasse. Men om du er innflytter som allerede har drevet med speiding et annet sted, eller har lyst til å bli med dine venner som allerede er kule speidere, kontakt vår gruppeleder og si ifra! Vi tar inn nye speidere til eksisterende kull etter sommerferien og juleferien, men vil ikke la nye speidere begynne når halvåret først har kommet i gang. Dette er for å sikre best mulig opptak og integrering av nye speidere. Hvis du er en gammel speider som har lyst til å prøve deg som leder for yngre speidere eller en forelder som vil være med og bidra, er du velkommen til å kontakte vår gruppeleder!

Bygdøy speidergruppe tilhører Oslospeiderene Krets av Norges Speiderforbund, gruppeleder er Nicola Plowman. Gruppen ble stiftet i 1911, og er dermed en av de eldste speidergruppene i landet fortsatt i drift! Speideren har dype røtter på Bygdøy, og dagens speidere følger i fotsporene til foreldre, besteforeldre og oldeforeldre. Les mer på speiderhistorisk leksikon.